navigatie overslaan

Bed & Breakfast Erve Toon

In de buurschap Espelo, op ongeveer drie kilometer ten westen van het dorp Holten, ligt aan de Vijfhuizenweg Bed & Breakfast Erve Toon. Deze b&b is geschikt voor één nacht, maar een langer verblijf is zeker een aanrader.

B&B Erve toon is ondergebracht in het voorhuis van een fraai typisch Sallandse woonboerderij. De omgeving is prachtig, een mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. De Bed and Breakfast ligt vlakbij het Marskramerpad en op één kilometer afstand is het Espelose Bos waar je heerlijk kan wandelen.

Overnachten bij Erve Toon Het B&B-gedeelte heeft een netto oppervlakte van 72 m². Het is van alle gemakken voorzien zodat je optimaal uitgerust bent voor de volgende dag. Zet je eigen koffie of thee, kijk tv of geniet van het uitzicht buiten. Op het erf worden namelijk nog een aantal Blonde d'Aquitaine en Herefords runderen gehouden.

Het is mogelijk om een transfer bij te boeken (vrije gift) vanaf station Holten. Ideaal voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pieterpad. De eigenaren halen je dan persoonlijk op.