navigatie overslaan

Camping de Holterberg

Camping de Holterberg is al vier generaties lang een begrip in Salland. Gezelligheid, gastvrijheid, rust en de schitterende omgeving zijn kenmerkend voor camping De Holterberg.

Gemoedelijk Sallands familiebedrijf

Camping de Holterberg is een familiebedrijf, waar Gast nog met een hoofdletter geschreven wordt en waar de Sallandse gemoedelijkheid je een gastvrij verblijf biedt. De camping beschikt over circa 250 plaatsen die verdeeld zijn over diverse kleinere en grotere veldjes en heeft zowel seizoen- jaarplaatsen alsook volop toeristische plaatsen. Ook kan je een viertal luxe zespersoons stacaravans en drie trekkershutten huren.

Het Bergje

Het Bergje is de naam van het restaurant, gelijk vooraan op de camping. Hier kan je terecht voor een kop koffie, snack, lunch of diner.

Vanaf het terras op het zuiden heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de (overdekte) speeltuin. Ook afhalen van frites en snacks is mogelijk aan de bar. Het Bergje is geopend vanaf Pasen tot half september.

Ideale ligging met veel mogelijkheden

Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, het meest glooiende gebied van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, biedt camping De Holterberg ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. In alle jaargetijden kan je naar hartenlust genieten van al het moois dat de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Het dorp Holten, op 1 km. van de camping, is met zijn 9000 inwoners groot genoeg voor een behoorlijk winkelbestand, terwijl de rustige dorpssfeer volledig bewaard is gebleven.

Van alle gemakken voorzien

Alle plekken op de camping zijn voorzien van elektra (6 ampère) en een aantal toerplaatsen hebben ook stromend water en een rioolaansluiting. Door de indeling van het park is er voor elk wat wils: zonnige plaatsen, schaduwrijk, bij een speeltuin of juist rustig met veel privacy. De diverse speelveldjes liggen over de camping verdeeld.

De camping beschikt tevens over vier luxe 6-persoons stacaravans.

Dit zijn comfortabel ingerichte caravans met onder andere: - centrale verwarming - douche en toilet - 1 slaapkamer met 2 x 1-persoons bedden (90 x 200 cm) - 2 slaapkamers met stapelbed ( 90 x 200 cm) - een goed uitgeruste keuken met magnetron en koelkast met vriesvak - satelliettelevisie met dvd speler - standaard 1 kinderbedje en kinderstoel aanwezig - terras met meubilair - en een parkeerplaats voor één auto

Huisdieren zijn in deze verhuurcaravans niet toegestaan

Ook zijn er drie trekkershutten. De trekkershut is een solide huisje van eersteklas hout met een oppervlakte van ruim 12 m².

In de hut tref je aan:

  • twee stapelbedden met matrassen, kussens en bovenbedbeveiliging dus slaapgelegenheid voor vier personen.
  • eettafel met 4 stoelen
  • tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles
  • lichtpunt en wandcontactdoos
  • stoffer en blik, emmer, dweil, bezem, afwasteiltje, 4 kleerhaken en een waslijn
  • jerrycan
  • afvalemmer

Tegen een vergoeding kan je desgewenst een "kookkist" met pannenset en eetgerei huren. Slaapzakken, onderlakens, en kussenslopen moet je zelf meenemen. Maar ook deze kan je erbij huren.