navigatie overslaan

Het Bravenne

In het mooie buurtschap de Beuseberg bevindt zich Het Bravenne. De familie Scheperboer nodigt je graag uit om te verblijven op hun boerderij.

Onder de rieten kap bevindt zich een modern en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie met een ruim terras en biedt plaats aan 22 personen.

Buiten kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken op de sportvelden, skelterpaden of in het mooie speelbos met houten speeltoestellen. Voor de liefhebber is er een visvijver waar je ook heerlijk kunt zitten met uitzicht op de landerijen. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Beneden

Vanuit de ruime hal heb je toegang tot twee toiletten, invaliden badkamer en slaapkamer, één tweepersoons slaapkamer met badkamer en de ruime recreatieruimte. Hier bevinden zich twee zithoeken waarvan één met open haard, een eethoek en een open keuken met kookeiland. Achter de keuken is nog een tweepersoons slaapkamer met badkamer.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee toiletten, twee douches en drie slaapkamers waarvan één vijfpersoons, één zespersoons en één negenpersoons. In de accommodatie zijn verschillende spelletjes aanwezig. Wil je een kijkje nemen op de boerderij dan is dat in overleg altijd mogelijk.