navigatie overslaan

BuitenInn Het Overveen

In het nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen bij Rijssen vind je BuitenInn Het Overveen: vakantiewoningen, groepsaccommodatie en een gezellig terras.

BuitenInn Het Overveen is het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie. Van een kopje koffie op het terras van de Orangerie tot ontspannend een weekje logeren op het platteland in kleinschalige appartementen of in de groepsaccommodatie.

Een groener stukje Nederland

Hier wordt vorm gegeven aan een nieuw stukje Nederland, waar mens, natuur & cultuur elkaar ontmoeten. Een buitengewone plek, waar iedere dag steeds een stapje groener wordt gedaan. Gezonde grond, gezonde mensen.

Kom hier op gezonde gemeenschappelijke grond ontspannen, BuitenSpelen, overnachten, (re)creëren, inspiratie opdoen, (samen-)werken, of een feestje vieren. Twentenaar of Randstedeling: iedereen voelt zich hier thuis.

Het Lokaal

In het mooie natuurgebied Overtoom-Middelveen vind je dus BuitenInn Het Overveen, met een boerderijcafé! Hier kun je genieten van (h)eerlijke producten met een verhaal: duurzaam en lokaal. Maak een pitstop tijdens één van de vele wandel- en fietstochten. Voor iedereen is er een fijn plekje in de (t)huiskamer of op ons terras. Of misschien heb je liever een picknickmand en zoek je een mooie plek ergens op het boerenerf. Kom overdag spontaan langs op dinsdag tot en met zaterdag voor een fijne lunch of lekkere kop koffie.

Hub

Ergens samen met je team nieuwe inspiratie op doen? De boerderij biedt volop ruimte voor retraites en inspirerende (zakelijke) ontmoetingen. Even helemaal weg van kantoor? Kom binnen/buiten vergaderen, werken of overleggen. Nieuwe ideeën, nieuwe energie. Combineer jouw vergadering met (h)eerlijke catering, of een workshop op maat. Is er meer nodig? Blijven overnachten kan altijd.

Verblijven in de mooie natuur

BuitenInn Het Overveen beschikt over luxe plattelandsappartementen. Deze zijn van alle gemakken voorzien, één is volledig geschikt voor mindervaliden. De ligging is uitstekend met een prachtig uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. rust en natuur vind je hier genoeg. En je kan hier prachtig je fiets- of wandeltocht starten.

Helemaal verscholen in de nieuwe natuur ligt de prachtige groepsaccomodatie. Door het begroeide, schuin aflopende dak ‘verdwijnt’ het pand in de omgeving en ontstaan ook heerlijk beschutte terrassen. De groepsaccommodatie wordt in de toekomst uitgebreid met een hotelvoorziening, zodat liefhebbers van de natuur en de rust ook langer kunnen verblijven op de plaats van waar volop genoten kan worden.