navigatie overslaan

Het Lezershuisje Holten

Het Lezerhuisje Holten biedt alles wat je mag verwachten van een onbezorgde vakantie in Nederland: rust, ruimte, natuur, comfort en privacy én natuurlijk veel boeken.

Het Lezershuisje staat op eigen (bos)grond van ruim 1400 m2. Dus niet op een park en biedt daardoor volop privacy. Het perceel is geheel omheind, zodat kinderen en huisdieren er vrijelijk kunnen rondbanjeren.

Het "huisje" heeft twee (2-persoons)slaapkamers, een ruime badkamer met separaat toilet en een comfortabele half-open keuken. Duik weg met een goed boek in de ruime woning, onder de veranda of in de tuin. De boekenkasten zijn uiteraard gevuld met boeken uit alle genres. Maar gewoon luieren mag natuurlijk ook! De veranda zorgt ervoor dat je ook bij regen of volle zon heerlijk beschut buiten kunt verblijven.

In de tuin scharrelen konijnen, eekhoorns, egels en fladderen talloze vogels. Alles in het Lezershuisje is gelijkvloers, dus gebruiksvriendelijk, ook als je minder valide bent. (Met een rolstoel is het hier en daar wel wat manoeuvreren)

Faciliteiten
Glasvezelinternet zorgt voor uitstekende gratis WiFi en er is goed mobiel bereik. Zodat je hier ook prima kunt 'thuis werken' of je favoriete Netflix-programma's kunt bekijken. Het huisje is CV-verwarmd voor gebruik in alle seizoenen, met een houtkachel voor nog meer sfeer. Ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en veiligheidssloten. Je bereikt het huis vanaf de Winkelbergweg langs een eigen pad naar een carport voor twee auto's.