navigatie overslaan

Vakantiepark De Lindenberg

Dit kleinschalig vakantiepark aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en dichtbij het gezellige dorp Holten biedt vrijstaande, gelijkvloerse bungalows op zeer ruime kavels. Het park is met name geschikt voor jonge gezinnen en senioren.

De omgeving van vakantiepark De Lindenberg heeft iedereen genoeg te bieden maar niet alleen in de omgeving is van alles te doen: ook op het park heeft iedereen het naar zijn zin. Bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad of de verschillende (overdekte) speeltuinen.

Bungalows

Naast de aanwezige faciliteiten bieden ook de bungalows van De Lindenberg veel comfort. Zo zijn alle accommodaties volledig gelijkvloers en worden ze omringd door bos en heide. Ook beschikt iedere bungalow over een eigen parkeerplaats.

Gasten van vakantiepark De Lindenberg kunnen kiezen uit verschillende types accommodaties, variërend van eenvoudig tot luxe. Welk comfortniveau je ook kiest, in iedere bungalow is het WiFi netwerk te gebruiken.

Persoonlijke wensen

Aan de speciale wensen of voorkeuren van haar gasten werkt De Lindenberg graag mee. Zo beschikt het vakantiepark ook over een ruime motorstalling voor gasten die op de motor de omgeving willen verkennen. Ook gasten met lichamelijke eisen zijn bij De Lindenberg van harte welkom. Het park is bijvoorbeeld toegankelijk met een scootmobiel, terwijl de bungalows kunnen worden aangepast aan verschillende individuele wensen.

Omgeving

Het vakantiepark ligt aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, maar ook natuurreservaat De Borkeld ligt in de buurt. Bovendien zijn de gezellige stad Deventer en het knusse dorp Holten een bezoek waard. Voor iedereen is er dus genoeg te beleven, zowel op het park als in de omgeving.