navigatie overslaan

Camperonderhoud Oost

Niemand staat graag met pech langs de weg en al helemaal niet tijdens de vakantie of een weekendje weg. Camperonderhoud Oost onderhoudt en repareert campers en caravans. Zelfs op locatie, als het niet anders mogelijk is.

Camperonderhoud Oost is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van campers en caravans. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen pech onderweg, maar verlengt ook de levensduur van je camper of caravan en bevordert je eigen veiligheid.

Technische inspectie camper of caravan

In de werkplaats wordt jouw camper of caravan gecheckt op vele aspecten, denk hierbij aan het remsysteem, de uitlaat en de schokbrekers en wordt er gekeken naar eventuele roestplekken of slijtage. De specialisten van Camperonderhoud Oost controleren of repareren niet alleen op de veiligheid van je camper of caravan, maar ook op de minder essentiƫlere aspecten zoals de kachel, koelkast, boiler, gas-/ en waterleidingen.

Het maakt niet uit welke camper of caravan onderhoud of een reparatie nodig heeft: Camperonderhoud Oost is ingericht van kleine tot grotere voertuigen, zelfs een voertuig met een dubbele achteras kan in deze werkplaats op de brug. Heeft de bovenbouw of het onderstel onderhoud nodig? Geen probleem. Je camper uitbreiden? Ook geen probleem! Van alle bekende merken zoals Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Peugeot en Volkswagen is originele uitleesapparatuur aanwezig. Tevens is Camperonderhoud Oost leverancier van onder andere Dometic (Electrolux), L&P levelsystemen, Alko, Truma / GOK. En wist je dat ze een servicepartner van de ANWB zijn?

Via de website kan je gemakkelijk een werkplaatsbezoek inplannen of bel op werkdagen naar 0548-366101. Camperonderhoud Oost is onderdeel van Erik Huzen automotive.