navigatie overslaan

Tourist Info Natuurmuseum Holterberg

Stap voor alle toeristische informatie eens binnen bij de Tourist Info in Natuurmuseum Holterberg. Ook op zondag geopend!

Waar kan je prachtig wandelen? Welke fietskaart is handig om bij je te hebben als je wil fietsen op de Holterberg? Wat moet je gezien hebben als je een dag of langer in Rijssen-Holten bent? De medewerkers van de Tourist Info Natuurmuseum Holterberg geven antwoord op al je vragen, voorzien je van informatie over bezienswaardigheden en helpen je graag op pad met het uitstippelen van een leuke route.

Infopunt Nationaal Park

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een bijzonder nationaal park. Wil je hier meer over weten? Ook dan kan je met je vragen terecht bij het Natuurmuseum. Sinds 2022 vind je hier naast de Tourist Info met toeristische en recreatieve informatie tevens een informatiepunt van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

In dit openbaar toegankelijk deel van het Natuurmuseum kunnen bezoekers via een interactief scherm zien wat het nationaal park te bieden heeft. Ontdek waarom dit gebied zo uniek is en ga zelf op pad in de prachtige natuur. Via het scherm aan de wand kan je verschillende fiets- en wandelroutes vinden.