navigatie overslaan

Toerisme Rijssen-Holten

Toerisme Rijssen-Holten is dé vereniging die zich samen met ondernemend Rijssen-Holten inzet voor de promotie van Rijssen-Holten. Samen zetten we Rijssen-Holten op de kaart en samen plukken we daar de vruchten van. Naast toeristen behoren ook de bewoners van Rijssen-Holten zélf en de bezoekers uit de regio tot de doelgroep die we willen bereiken.

Je leest het goed. Toerisme Rijssen-Holten richt haar pijlen niet meer alleen op de verblijvende toerist. De vrijetijdseconomie omvat meer dan toerisme alleen. Toerisme Rijssen-Holten heeft daarom als kerntaak om zowel bewoners, bezoekers als verblijvers te informeren én te inspireren om hun vrije tijd in Rijssen-Holten door te brengen en daarmee ook meer bestedingen te generen voor een sterke vrijetijdseconomie.

Verbinden
De verbindende taak van Toerisme Rijssen-Holten is tweeledig. Primair verbinden wij consumenten en aanbieders met elkaar. Daarnaast hebben wij ook de rol om de betrokken partijen van het ‘product’ Rijssen-Holten met elkaar te verbinden. Hiervoor worden onder andere jaarlijks informatieve netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Verder fungeert Toerisme Rijssen-Holten als spin in het web in het speelveld van de vrijetijdseconomie.

Stimuleren en meedenken
Rijssen-Holten vormt voor consumenten een zogenoemde samengestelde beleving. Het geheel is meer dan de som der delen. Om dit te versterken is het ontwikkelen en aanbieden van samengestelde producten van belang. Als neutrale, aanjagende en coördinerende organisatie vervult Toerisme Rijssen-Holten hierin een stimulerende rol. Heb jij ideeën? Maak dan even een afspraak met ons. Wij denken graag met je mee.

Delen van kennis
Kennis van de markt - doelgroepen, ontwikkelingen en trends in de vrijetijdssector - vormt de basis voor goede marketing en productontwikkeling. Toerisme Rijssen-Holten is doorlopend bezig haar kennis over de eigen markt te vergroten. Via nieuwsbrieven en bijeenkomsten wordt deze kennis met de betrokken partijen gedeeld.

Ontwikkeling en innovatie
Toerisme Rijssen-Holten ontwikkelt én is betrokken bij de totstandkoming van diverse toeristische producten. Denk hierbij aan fiets- en wandelroutes, folders en evenementenkalenders. Daarnaast is Toerisme Rijssen-Holten altijd op zoek naar vernieuwende en innovatieve manieren om haar doelstellingen te bereiken. Vaak zijn wij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven, beleidsstukken en stimuleringsagenda’s.

Online marketing
De website visitrijssenholten.nl is dé officiële website van Rijssen-Holten als het gaat om evenementen, activiteiten, overnachten, winkelen en allerlei toeristische en praktische informatie. Op de site is uitgebreide informatie te vinden over de deelnemende bedrijven ondersteund door video’s en virtuele tours. Daarnaast is Toerisme Rijssen-Holten ook actief op sociale media zoals Facebook en Instagram.

Offline marketing
Een goede website is één, maar ook offline zorgt Toerisme Rijssen-Holten ervoor dat het ‘product’ Rijssen-Holten in de picture staat. Met de led displays langs de invalswegen van Rijssen-Holten, folders, weekkalenders, gezamenlijke advertenties, advertorials en berichtgeving in de pers zorgen we ervoor dat bewoners, bezoekers en verblijvers niet om Rijssen-Holten heen kunnen.

Doe jij ook mee?
Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers en bedrijven zich ambassadeur voelen van Rijssen-Holten én dat ook willen uitdragen. Als we dit samen doen bereiken we meer. Meer bewoners, bezoekers en verblijvers.