navigatie overslaan

Kulturhus Holten

Kulturhus Holten is dé ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in het centrum van Holten.

Theater voor uitvoerende kunsten

Het Kulturhus Holten heeft een theaterzaal met een gevarieerde programmering vol theatervoorstellingen, films en lezingen. Het beschikt over verschillende vergaderruimtes en is Grand café Tastoe hier gevestigd. Daarnaast biedt het plaats aan sociale, maatschappelijke en culturele organisaties en partners uit de gemeente Rijssen-Holten, waaronder de bibliotheek, exposities van de Nagelhout en de tourist info.

Vergaderen en flexwerken

In Kulturhus Holten zit Meet in Kulturhus Holten. Dit is de ideale plek voor flexwerken, netwerken, vergaderen en organiseren van evenementen. In de centrale ruimte zijn gratis flexwerkplekken beschikbaar en de aangrenzende ruimten kunnen gehuurd worden voor verschillende doeleinden, voor bijeenkomsten tot 204 personen.

Het Kulturhus Holten heeft twee nevenlocaties. In de locatie Tuinstraat zijn voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en de locatie Dorpsstraat biedt onderdak aan de Oudheidkamer Hoolt’n.