navigatie overslaan

Grand Café De Biester

Aan de voet van de Holterberg en in het verlengde van het bekende Beukenlaantje vind je Grand Café De Biester. Een gezellige plek met terras en karakteristieke veranda waar je je kan laten verrassen door een eerlijke Nederlandse keuken.

Het pand stamt uit begin 1900 en heeft een karakteristieke uitstraling. Van binnen wordt het geheel afgemaakt met historische prenten en fraaie bloemdecoraties en natuurlijk de huiselijke gastvrijheid.

Grand Café De Biester is de ideale locatie voor een (korte) pauze voor wandelaars en fietsers. Laat je vermoeide voeten rusten of stap lekker van je fiets af om je benen te strekken en strijk neer op het leuke (overdekte) terras voor een verfrissend drankje. Koffie wordt altijd geserveerd met een 'Möpke'. Of neem plaats binnen in het restaurant en bestel één van de lekkere gerechten op de menukaart. Erg populair is de daghap.

Naast heerlijke gerechten kan je bij Grand Café De Biester ook terecht voor heerlijk ijs. Bij de Italiaanse ijssalon in het pand kan je kiezen uit 35 ambachtelijk bereide smaken ijs.