navigatie overslaan

Drent Kappers

Vaktechneuten. Creatievelingen. Geen onzin, wel gezelligheid. De moderne salon nodigt uit tot een moment van ontspanning.

Bij Drent Kappers in Holten ben je voor knippen aan het juiste adres. Het gehele team wordt maandelijks door middel van externe trainingen geschoold in de nieuwste technieken op knip- en kleurgebied. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je goed geknipt wordt, dat wil zeggen met exacte kniplijnen.

Heren én dames

Sinds 1984 staat de deur open voor zowel heren als dames: ruim dertig jaar. In de kapsalon in Holten is echter nog steeds te zien dat ‘kapper Drent’ van oorsprong een herenkapper is. Heren en dames zitten bij Drent Kappers apart van elkaar. Dat was zo in het verleden en dat is het nog steeds. Waarom? "Je moet niet alles willen veranderen"! Dat betekent dat Drent Kappers ook een ander telefoonnummer en andere openingstijden hanteert voor heren en dames. Ga naar de website voor actuele informatie.

Op afspraak, maar…

Drent Kappers werkt op afspraak maar even binnenkomen kan ook. Wanneer er tijd is, word je direct geholpen. Mocht je willen wachten dan kan dat aan de wachttafel met uitkijk op het dorp. Ondertussen kan je genieten van een vers gezet kopje koffie of thee.