navigatie overslaan

Bike Totaal Bloemendal Rijssen

Wil je zeker weten dat je met de juiste fiets én bijpassende accessoires thuiskomt? Bike Totaal Bloemendal in Rijssen heeft een breed assortiment A-merk (elektrische) fietsen. Ook als je op zoek bent naar een racefiets, mountainbike of huurfiets zit je hier goed.

Bike Totaal Bloemendal in Rijssen is al jaren het vertrouwde adres voor jouw fiets. Het team biedt optimale service, kwaliteit en vakmanschap om jou als fietsliefhebber goed en deskundig te adviseren. Haal- en brengservice om het je gemakkelijk te maken. Kom langs in de showroom met uitgebreide kledingshop!

Fietsverhuur

Ben je in Rijssen-Holten en wil je genieten van een fietstocht? Je kan gemakkelijk een fiets huren bij Bike Totaal Bloemendal. Van een mountainbike (met helm) tot een elektrische fiets of elektrische bakfiets

Bike Basement: dé sportfiets specialist

Bike Totaal Bloemendal is er voor alle soorten fietsen en toebehoren. Inmiddels is de sportfietsafdeling uitgebreid tot een moderne, inspirerende plek met alles voor de sportieve fietser onder één dak. Met een eigen identiteit die past bij de sportieve ambities van de fietser. De sportafdeling staat sinds eind 2022 bekend als Bike Basement. Met een uitgebreid assortiment fietsen, outfits, accessoires en een hypermoderne bikefitting studio.

Over Bike Basement