navigatie overslaan

Boekenhuis Rijssen

Sinds 1994 is Boekenhuis Rijssen / Uitgeverij Wieger Smeijers gevestigd in Rijssen. Deze kleine boekhandel is gespecialiseerd in voornamelijk godsdienstelijke boeken.

Zij zijn gespecialiseerd in Bijbels, theologische werken en christelijke lees- en kinderboeken. Het assortiment omvat daarnaast: bladmuziek, cd's, tweedehands en antiquarische boeken, en cadeauartikelen. Zij leveren studie- en schoolboeken; ook aan scholen en andere instellingen.

Boekenhuis Rijssen is dealer van blokfluiten en -accessoires. De merken die gevoerd worden zijn onder andere Aura, Dolmetsch, Coolsman, Moeck, Paetzold, Yoav Ran en Adri's Droomfluiten. Daarnaast heeft Boekenhuis Rijssen het officiƫle dealerschap aanvaard van aardewerkfabriek Bunzlau Pottery in Polen. Bunzlau is de naam van de plaats, die de afgelopen eeuwen steeds afgewisseld tot Duitsland of Polen hoorde. Het aardewerk van Bunzlau Pottery is van hoge kwaliteit. Er worden traditionele en volledig niet-toxische materialen gebruikt en de sterkste en meest krasbestendige glazuur.