navigatie overslaan

Kloas in 't Hof

Vanuit de boerderij van Kloas wordt iedere dag kaas, (karne)melk en yoghurt geleverd aan de winkel in het centrum van Holten.

De basis van alle producten van Kloas in 't Hof ligt op de boerderij. De boerderij van Kloas is al twee eeuwen oud, sinds oudsher wordt hier melkvee gehouden. Melk, direct van het land, echte verse karnemelk en heerlijke volle, halfvolle en vruchtenyoghurt: sinds 1983 wordt in het buitengebied van Bathmen gewerkt aan prachtige zuivelproducten. Zonder koeien geen melk en dus geen kaas. De koeien zijn van het roodbonte ras. Dit ras staat voornamelijk bekend om haar goede eiwitten. Iedere ochtend worden de koeien gemolken en de melk wordt direct verwerkt.

Optimale smaakbeleving

De koeien op de boerderij van Kloas hebben het goed en dat proef je in de overheerlijke melk, karnemelk en yoghurt. Maar zeker ook in de rauwmelkse kazen.

In de eigen kaasboerderij worden de heerlijke boerenkazen gemaakt. De combinatie van goed voer voor de koeien, het gebruik van rauwe melk en geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen zorgt voor een kwaliteitsproduct. Het assortiment bestaat naast de traditionele rijpingen ook uit een aantal excentrieke en seizoensgebonden kaasproducten zoals graskaas en pestokaas.

Naast de winkel in Holten vind je Kloas in 't Hof ook op de Brink in het hart van Bathmen. Behalve de mooie zuivelproducten en zelf gebrande noten uit eigen stal, worden ook veel streekproducten met uiterste zorg ingekocht.