navigatie overslaan

Secret Wellness

Diep verscholen tussen de prachtige bossen van Holten vind je Secret Wellness. Geniet afgeschermd van de buitenwereld bij deze luxe privésauna.

Stap in de heerlijke 5-persoons massagejacuzzi, neem een moment voor jezelf in de ruime Finse sauna of kom helemaal tot rust in de triple-heater infraroodsauna. Alles is enkel voor gebruik voor je eigen gezelschap!

Midden in de natuur

Bij Secret Wellness boek je één van de prachtige wellnesshuizen voor een onvergetelijk verblijf. Je kan kiezen voor wellnesshuis Boszicht, De Droomtuin, Puur Natuur en Oase. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Perfect als je wil ontspannen in de bosrijke omgeving van Salland samen met je partner, geliefde, vriend(en), vriendin(nen) of familie. Vier van de accommodaties van Secret Wellness liggen in de bossen van Holten, één accommodatie in het landelijke gebied van Lonneker.

Een dagje wellness combineren met een overnachting? Ook dat is geen probleem. Als je met de auto naar Holten komt, kun je op het privéterrein gratis parkeren. De sauna is ook goed bereikbaar met het OV.