navigatie overslaan

Health en Beauty Kirsten

Bij Health en Beauty Kirsten kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, sportmassage en coaching. Hier is je huid in deskundige handen.

Stoor jij je aan je huidconditie of heb je wel een gezonde huid maar wil je er graag nog beter uitzien? Voor een specialist in het verbeteren van huid en lichaam zit je goed bij Health en Beauty Kirsten. De behandelingen zijn altijd afgestemd op jouw huid en wensen. Natuurlijk niet alleen je huid, maar ook je wenkbrauwen, wimpers en nagels wil je op een veilige manier verzorgen. Daarvoor volgt eigenaresse Kirsten nog steeds jaarlijks verschillende opleidingen, trainingen en cursussen. Geen behandeling wordt uitgevoerd zonder de theorie erachter te kennen. Health en Beauty Kirsten is lid van de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten (ANBOS).

Schoonheidsbehandelingen, massages en meer

Van gezichtsbehandelingen tot aan voetverzorging: Health en Beauty Kirsten brengt (en houdt) jouw huid in topconditie. Voor de behandelingen wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

Ook voor (sport)massages kan je hier terecht. Als sportmasseur verhelpt Kirsten klachten door middel van massages en tapen. Heb je geen last van klachten of ben je geen sporter? Ook dan kan je baat hebben bij een sportmasseur voor ‘onderhoud’ aan de spieren. Het aanbod massages is groot. Het is ook mogelijk een combinatie van de massages te boeken.

Vitaler en energieker worden? Als FITcoach binnen het Dutchpowerteam kan Kirsten je helpen bij het creëren van een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl.

Bezoekadressen

Health en Beauty Kirsten is gevestigd op drie locaties:

  • Drogisterij Wedda aan de Dorpsstraat 10 in Holten
  • Landal Twenhaarsveld aan de Landuwerweg 17 in Holten
  • Markelo aan de Koekoekslaan 43

Klik om online je afspraak te maken bij de DA of Landal Twenhaarsveld.