navigatie overslaan

Koedijk Mode

Of het nu gaat om trendy, casual of zakelijke herenmode, bij Koedijk Mode in Rijssen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgekiende collectie van de beste merken. Ook met maatkostuums en trouwpakken kunnen wij u prima van dienst zijn. U kiest altijd voor hoogstaande kwaliteit en minstens zo hoogstaande service. Daar staan we voor.

Koedijk Mode is een echte speciaalzaak voor herenmode. We bevinden ons in het middensegment en het hoge segment. Onze kennis en inspiratie houden we op peil door middel van beursbezoeken in binnen- en buitenland. Service in de vorm van gratis verstelwerkzaamheden, eerlijke adviezen en kennis van stoffen en modellen zijn bij ons standaard. Evenals de juiste combinatiemogelijkheden die we voor u bij elkaar zoeken. U wordt bij Koedijk Mode plezierig geholpen en u zult merken hoe belangrijk het is om, onder genot van een kopje koffie, ook eerlijk geholpen te worden.

De kleding van Koedijk Mode is veelzijdig: van trendy merken als Manuel Ritz en Tramarossa tot aan gevestigde namen als McGregor en Van Gils. Elk jaar wordt er goed nagedacht over de in te kopen kleding, door modebeurzen te bezoeken in binnen- en buitenland, zodat u als klanten regelmatig verrast wordt. En mocht er iets versteld moeten worden aan de kleding, dan wordt dat gewoon ter plekke geregeld.