navigatie overslaan

Ligtenberg Linnen & Lingerie

Vergeet bij je bezoek aan centrum Rijssen niet om even bij Ligtenberg Linnen & Lingerie binnen te stappen. In dit (h)echte familiebedrijf vind je een uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken met gevoel voor mode.

Ligtenberg Linnen & Lingerie is hét adres voor bed-, bad- en huishoudtextiel. Naast bekende merken als Vandyck, Beddingshouse, Rivièra Maison en Essenza, vind je er een uitgebreide huiscollectie van Linolux. Kenmerkend voor deze collectie is de superkwaliteit tegen aantrekkelijke prijs, met ieder seizoen nieuwe dessins en kleuren.

Maatwerk bij Ligtenberg Linnen & Lingerie

Deskundige verkoopsters geven je graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze voor een passend dekbed of hoofdkussen. Zij kunnen je ook informeren over de mogelijkheid van maatwerk, op het gebied van lakens voor bijvoorbeeld jouw boot, caravan of camper.

Tevens vind je in de winkel een uitgebreide collectie badkleding, nachtkleding, homewear en ondermode voor het hele gezin. Deze collecties bestaan uit topmerken als Sloggi, Mey, TenCate, Olympia, Sunflair, Tweka, WoW, Schiesser, Pastunette en Ringella. Ook hier zijn de verkoopsters ware adviseuses bij het samenstellen van een passende outfit.

Wil je een (bij)passend strandlaken, beachdress, badjas, saunalaken of hammamdoek? Je vindt het allemaal bij Ligtenberg Linnen & Lingerie!