navigatie overslaan

Steenbergen Schoenen Rijssen

Steenbergen Schoenen is al sinds 1946 een begrip in Rijssen en omstreken op het gebied van schoenmode voor de hele familie met topmerken als Floris van Bommel, Nubikk, Via Vai, Gabor, Shoesme en HIP.

Over Steenbergen Schoen

Opa Jan Steenbergen begon ooit met het ophalen van reparatieschoenen thuis bij de klanten. Na het herstellen van de schoenen knoopte hij ze met de schoenveters aan zijn fietsstuur en zo bracht hij het schoeisel weer bij de mensen thuis. “Zo is het dik 70 jaar geleden begonnen,” vertelt kleinzoon Jurgen Steenbergen van Steenbergen Schoenen in Rijssen. “Maar de cirkel is rond: door de webshop brengt de post de schoenen weer bij de klanten thuis. Ouderwets in een digitaal jasje, zou je kunnen zeggen.”

Benieuwd naar de gehele geschiedenis van Steenbergen Schoenen, klik op deze link!

Klantenservice Steenbergen Schoenen

De juiste hulp, dat vinden ze bij Steenbergen Schoenen heel belangrijk! Daarom willen ze het je zo makkelijk mogelijk maken om contact te leggen. Binnen het klantenservice-team bevinden zich overigens echte schoenenexperts. Heb je een specifieke vraag over een model, merk of het behandelen van uw schoenen? Stel ze via:

WhatsApp
Op werkdagen antwoord binnen een uur

Facebook Messenger
Op werkdagen antwoord binnen een uur

Mail (webshop@steenbergen-schoenen.nl)
Op werkdagen gemiddeld binnen 24 uur antwoord

Wil je bellen? Dat kan via het nummer: (0548 512 652) Van 09.00 tot 17.00 uur.