navigatie overslaan
Kom jij helpen?

Dierenlunch bij Dondertman

Op woensdag 5 en op vrijdag 7 oktober willen we samen met bezoekers onze dieren verrassen met een uitgebreide lunch! Kom jij ook?

+ 4 foto's

De geitjes, schapen, het kalf en de alpaca's gaan letterlijk en figuurlijk aan (op) tafel! Wij zouden het leuk vinden dat bezoekers rond 14:30 uur onze dierverzorgers helpen om de tafels klaar te maken voor het spektakel!
De tafels worden voorzien van witte lakens en wij zorgen daarnaast voor brood, groente en fruit! Maar omdat het feest is mogen de kinderen ook eigen overgebleven fruit, groente of brood meenemen van huis. Denk dan aan een wortel, broccoli, een appel of een stukje oud brood. Nadat de tafels feestelijk gedekt zijn begint het ware schouwspel rond 14:45 uur. De konijnen en de cavia’s worden verwend met een groenstspiesje. Heb je zelf iets lekkers gemaakt voor onze dieren geef het af aan de dierenverzorgers en misschien mogen jullie het samen geven aan je favoriete dier!

Tevens is de hele week een leuke speurtocht verkrijgbaar aan de kassa.

Wanneer

-

Prijzen

Aan de deur
€ 4,25
Voorverkoop
€ 4,00
Prijs voor leden
gratis

Heeft u een donateurspas? Dan kunnen er 5 personen gratis een bezoek brengen aan onze kinderboerderij. Online kunnen entreetickets worden aangeschaft voor €4,00 pp en aan de kassa betaald u €4,25 per persoon. Genoemde prijzen geldt voor iedereen boven de 2 jaar.