navigatie overslaan
Beleef de winter in het centrum

Winter Wonderland in Rijssen

Genieten van een winters spektakel, waan je in het centrum van Rijssen in Winter Wonderland. Kom gezellig naar het centrum van Rijssen, want het wordt hier wel heel gezellig!

+ 1 foto's

De kinderen kunnen een ritje maken in de nostalgische draaimolen die zowel in het licht als in het donker een plaatje is om te zien. Of wat denk je van een ritje te maken door het centrum in de Mini Express. Deze kindertrein bestaat uit een elektrische locomotief met 4 wagons, met een capaciteit tot 24 kinderen. De bewegende wielen en het geluid van een echte stoomlocomotief maken het plaatje compleet.

Elke dag is er een andere activiteit. Zo is er op 28 december een Meet & Greet met de echte ijsprinsessen Elsa en Anna; en hun favoriete sneeuwpop Olaf. Op 29 december kunnen de kinderen zich in de winterse iglo laten schminken als een echte ijsprinses, sneeuwpop of iets anders en op vrijdag 30 december brengen twee Dickens figuren de machine op stoom om een aantal toffe foto's te produceren. Dat is het begin van deze bijzondere straattheater act waarin gasten worden vermaakt en uiteindelijk naar huis gaan met een mooie foto-herinnering.

Sale Centrum Rijssen heeft een uniek winkelaanbod. Veel winkels zijn gestart met de Sale. Een fantastisch moment om niet alleen gezellig, maar ook nog eens voordelig je inkopen te doen.

Wanneer