navigatie overslaan
Hou het stil

Wim Bax

Wim Bax - opgegroeid aan de rand van de Holterberg - komt vertellen over zijn boek 'Hou het stil'. Hij studeerde af aan de Theaterschool en werkt als (scenario)schrijver en acteur.

+ 1 foto's

Wim Bax (1971) studeerde af aan de Theateropleiding en werkt als (scenario)schrijver en acteur. Na het non-fictieboek 'De gebruiksaanwijzing van de man' (2007) en zijn korte verhaal 'Kruis' (2016) is met 'Hou het stil' zijn eerste thriller een feit.

Van zijn thriller 'Hou het stil' zijn alleen al in Holten meer dan honderden exemplaren verkocht. Niet zo gek, als je bedenkt dat het verhaal van de bovennatuurlijke thriller zijn oorsprong vond op de Sallandse Heuvelrug. Wim komt vertellen over zijn boek en over de plekken die hem geïnspireerd hebben en die kenners van de omgeving ongetwijfeld bekend voor zullen komen.

Tickets

Tickets bestel je gemakkelijk online of kom tijdens openingstijden naar het infopunt in het Kulturhus. Voor toegang tot de lezing is het mogelijk dat je een geldig legitimatiebewijs en de QR-code in de Corona Check App moet kunnen tonen. Controleer vlak voor de lezing de informatie op de website van het Kulturhus.

Bestel eenvoudig je tickets

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50