navigatie overslaan

Bungalowpark Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten is een chaletpark voor mensen die houden van rust en ruimte. Het park ligt aan de voet van de Holterberg en is een prima uitvalsbasis om te fietsen en wandelen.

Genieten van je welverdiende vakantie in Holten. Chaletpark Buitenplaats Holten ligt op de grens van Salland & Twente aan de voet van de Holterberg dat deel uit maakt van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

De Stad Rijssen en het dorp Holten zijn op loop- en fietsafstand. De omgeving van Rijssen-Holten leent zich bij uitstek voor fiets- en wandeltochten door de mooie natuur van Salland en Twente. Er zijn verrassende fietsroutes uitgezet van 10 tot 75 kilometer, met start en finish bij de Buitenplaats. De tochten voeren over en door de Sallandse Heuvelrug, het Wierdense Veld, door de Reggestreek, het Hollands Schwarzwald, het Elsenerveld en zelfs naar het landgoed Twickel bij Delden. Ook zijn er speciale wandelroutes met verrassende paden en vergezichten. In de zomermaanden worden er in de omgeving verschillende Fietsvierdaagses gehouden.

Bungalow huren in Holten

Buitenplaats Holten is een rustig chaletpark zonder voorzieningen. Je vindt er alleen een kinderspeeltuin. Het park heeft luxe bungalows in de verhuur, maar je kan ook een bungalow kopen. Ook zijn er kavels te koop waarop je een nieuwe bungalow kan laten plaatsen.

De luxe 4 en 6 persoons bungalows zijn voorzien van: - 2 of 3 slaapkamers - luxe keuken met vaatwasser en combi oven - woonkamer met tv, eethoek en openslaande tuindeuren - toilet en badkamer - buitenterras met tuinset

Bekijk de sfeerimpressie van Buitenplaats Holten