navigatie overslaan

Averesch Campers

Een camper huren of kopen? Averesch Campers is een officieel Adria en Sunliving dealer en verhuurbedrijf. Ook verzorgen ze met plezier het onderhoud van je camper.

Bezoek hét Adria Campercentrum van Nederland. Met tientallen modellen van Adria en Sunliving op voorraad in allerlei verschillende indelingen vind je bij Averesch Campers in Rijssen altijd een camper die perfect bij jouw vakantie past. Ze geven je graag uitgebreid advies zodat je zeker weet dat je een nieuwe of gebruikte camper koopt die bij je past.

Camper huren

Wil je liever eerst een camper huren? Met meer dan 40 campers in allerlei soorten en maten in de verhuur zit je bij Averesch Campers goed. Je huurt altijd een nieuwe of jonggebruikte camper die van alle gemakken voorzien is. Kilometers vrij, all-in prijzen. Het is geen probleem als je nog nooit eerder met een camper op pad bent geweest. De specialisten voorzien je graag van goede uitleg zodat je veilig de weg op gaat. Op elke vraag hebben zij een antwoord.

Onderhoud camper tijdens je vakantie

Ook al is je camper in topconditie wanneer je van huis vertrekt, eenmaal onderweg kan het gebeuren dat je camper ineens weigert door een technische storing. Of je nu in Rijssen-Holten bent voor een lang verblijf of kort bezoek: iedereen kan voor camper onderhoud rekenen op de ervaren specialisten van Averesch Campers. Wie een blik werpt in de werkplaats, die ziet een grote verscheidenheid aan campers. Onder meer van merken als Adria, Burstner, Knaus, Hymer, Dethleffs, Eura Mobil, Chausson en Miller. Het maakt dus niet uit welk merk camper je rijdt. Je camper wordt op de best denkbare wijze gecheckt.