navigatie overslaan

De Koff Verhuur & Entertainment

De Koff is een all-round verhuurbedrijf voor je zakelijke uitjes of uitjes met familie en vrienden. Je hebt de mogelijkheid om kevers, elektrische toeks, solexen, themafeesten, springkussens te huren.

Ruim 25 jaar heeft de Koff ervaring in het verzorgen van kleine en grote evenementen. Heb jij een bedrijfsevent of incentive, zij weten er altijd wel iets bijzonders van te maken.

Ruime keuze leuke uitjes

De Koff heeft alles in huis om van jouw feest, evenement, bedrijfsuitje of jubileum een geslaagde dag te maken. Naast de vele attracties zoals een rodeostier, survivalbaan, tobbedansbaan en eye catchers hebben zij ook clowns, goochelaars, stelten lopers, bands, artiesten, mimespelers en vele andere artiesten/entertainers die jouw feest of evenement helemaal compleet maken.

Op zoek naar een leuke workshop? Wat denk je van ballonnen vouwen, schermen, djembe, beeldhouwen en bijzondere uitjes over de weg zoals klassieke autotochten, elektrisch rijden met een toek toek of met een segway. Kortom: bij de Koff zit je altijd goed.