navigatie overslaan
Hét wandelfeest voor jong en oud

Avondvierdaagse Rijssen

Trek je (wandel)schoenen aan, neem iets te eten en te drinken mee voor onderweg en gáán! Na de finish natuurlijk die welverdiende medaille. Loop jij ook mee?

+ 1 foto's

De Avond4daagse van Rijssen gaat door! Er kan van dinsdag 14 tot en met 17 juni 5 of 10 kilometer gewandeld worden.

Feestelijk in beweging

Op vrijdagavond 17 juni is het dubbel feest! Want de Avond4daagse krijgt voor het eerst een eigen lied. BNNVARA’s Kinderen voor Kinderen heeft speciaal voor hét wandelevenement een nieuw nummer geschreven genaamd “Avond4daagse”. Deze mag de laatste avond luidkeels worden meegezongen! Daarnaast mag je ook nog verkleed komen en maak je kans op de gave wisselbeker!

Omdat er maximaal 500 deelnemers tegelijk op het evenemententerrein aanwezig mogen zijn, kiezen ze voor een gespreide start. Je kan vanaf Het Parkgebouw starten tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Begeleiding hoeft zich niet aan te melden. Wandel je minstens drie van de vier avonden mee, dan ontvang je een medaille. Hiervoor krijg je op de eerste avond een strippenkaart die je de rest van de dagen ook bij je moet houden. Op de laatste avond kan je deze inwisselen voor een medaille.↵

Wanneer