navigatie overslaan
Organist Harm Hoeve

Orgelconcert in de Schildkerk

Het orgelspel van Harm Hoeve kenmerkt zich door contrasten en dynamiek. Op 9 juli geeft hij een orgelconcert in de Schildkerk in Rijssen.

+ 1 foto's

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Naast een aantal psalmbewerkingen met aansluitend samenzang, staan er werken op het programma van Bach (de bekende Toccata en Fuga in d), Händel (Concerto II in Bes), Franck (Pastorale) en Gigout (Toccata).

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve kreeg zijn opleiding aan de muziekschool en het conservatorium te Zwolle. Als koordirigent is Harm Hoeve verbonden aan een drietal koren: mannenkoor Stereo uit Genemuiden, jong gemengd koor Immanuël op Urk en het Groot Nederlands Jongerenkoor. Met deze koren maakte hij diverse cd’s en werd meegewerkt aan radio- en tv-uitzendingen. In 2014 werd hij koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Toegang is gratis, collecte aan de uitgang.