navigatie overslaan
Historisch beeldmateriaal van Holten

Filmweek Oudheidkamer Hoolt'n

De Werkgroep Film van Oudheidkamer Hoolt'n organiseert voor donateurs en andere belangstellenden een filmweek. Iedere dag wordt een andere film getoond.

+ 1 foto's

Er wordt historische beeldmateriaal van Holten en omgeving getoond, onder meer Holtense taferelen uit de jaren '70 en '80, de sloop van de veevoederfabriek van Muller & Zn in het jaar 2000, het wel en wee van de garage EHAG en het laatste concert van het Holtens mannenkoor in 2022. Op www.oudheidkamerholten.nl staat uitgebreide informatie over alle getoonde films.

De middag- en avondfilmvoorstellingen vinden plaats boven in de raadzaal van het voormalige gemeentehuis aan de Dorpsstraat 25-27 in Holten. De toegang, inclusief een kop koffie, is gratis. Uiteraard zijn vrijwillige giften welkom.

Aanvangstijden maandag t/m donderdag
• Middagvoorstelling - 14.30 uur
• Avondvoorstelling - 19.30 uur

Wie graag één of meerdere films wil komen kijken, is welkom. In verband met de beperkte ruimte wordt belangstellenden verzocht vooraf te reserveren, uiterlijk zaterdag 15 april a.s. bij Jolanda Ulfman, tel.nr. 06-83143297, of per e-mail via oudheidkamer-holten@home.nl met opgaaf van de gewenste dag of dagen en voorkeur voor de middag- of avondvoorstelling.

Let op: voor de maandagmiddag en -avond is inmiddels het maximaal aantal bezoekers bereikt, hiervoor is geen opgave meer mogelijk. De film die op maandag gedraaid wordt, zal daarom nogmaals op vrijdagmiddag gedraaid worden. Hiervoor kan men zich aanmelden via bovengenoemd telefoonnummer.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Een vrije gift is welkom.