navigatie overslaan
Geen intocht op Smidsbelt, maar op de huifkar door Holten

Sinterklaas intocht Holten 2021

Sinterklaas hoopt op 20 november iedereen in Holten vanaf de huifkar te mogen begroeten. Op een huifkar rijdt hij door Holten, samen met heel veel pieten op allerlei elektrische voertuigen.

+ 1 foto's

Dit jaar geen Sinterklaasintocht op de Smidsbelt, maar een Sinterklaastocht door Holten. Met twee huifkarren en allerlei elektrische voertuigen legt Sint met zijn gevolg een uitgebreide route af door de straten van Holten.

Sinterklaas komt naar je toe

De twee uur durende tocht door Holten begint om ongeveer 14.00 uur bij de Kolweg. Vanaf de Kolweg gaat de tocht richting de Lageweg, Spade, Weversstraat, Industriestraat, Pastoriestraat, Larenseweg, Kieftenbelt, Van Holtenserf, Larenseweg, Atalanta, Distelvlinder, Aurelia, Aaltinksweg, Koningin Wilhelminastraat, Vrijheidslaan, Köllingserf, Reilinksweg, Gaardenstraat, Haarstraat, Larenseweg richting het centrum. De Brandheultjes zorgen voor de muzikale sfeer en er zijn pieten aanwezig op onder andere fietsen, pakfietsen, E-choppers en Toek Toeks. Burgemeester Arco Hofland rijdt ook een stukje mee op de huifkar. Natuurlijk hebben de pieten wat lekkers bij zich.

Sinterklaas zou het heel leuk vinden om tijdens de tocht zo veel mogelijk versierde deuren of ramen te zien. Hoofdpiet beoordeelt wie de leukste, gekste, smaakvolste versiering heeft gemaakt. Mocht jullie huis niet aan de route liggen, dan kun je een foto maken van je voordeur/raam en insturen naar info@sinterklaasholten.nl. De leukste drie versierde deuren en/of ramen maken kans een luxe Sinterklaaspakket met allerlei producten van Bakkerij Nijkamp. De pakketten worden op zaterdag 4 december uitgereikt.

Kijk voor meer informatie in de Sinterklaas Puzzelkrant Holten of bezoek de website sinterklaasholten.nl.

Wanneer

-