navigatie overslaan

Camping de Biesterij

Camping de Biesterij is zeer rustig gelegen aan de rand van het Rijssense Schwarzwald. Door de prachtige ligging is deze camping bij uitstek zeer geliefd bij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars maar ook zeker bij gezinnen met kinderen.

De camping bestaat al ruim 55 jaar en is uitgegroeid tot een gerenommeerde camping met aandacht voor de gasten. Er zijn volop faciliteiten zoals een(vis)vijver, midgetgolf baan en een luxe sanitair unit met gescheiden toiletten en douches voor mannen en vrouwen. Ook is er een ruime mindervaliden douche met toilet en een babyruimte aanwezig. Erg leuk: er is een geheel vernieuwde speeltuin.

De gezellige kantine is in landelijke sfeer. In het hoogseizoen biedt deze kantine veel vertier voor de gasten zoals de wekelijkse bingo en vele andere activiteiten.

Mooie ligging

De ervaring is dat mensen na één bezoek aan Camping de Biesterij graag terug willen komen. Daarom zijn er nu ook seizoenplaatsen te huur. De toeristische plaatsen zijn zeer ruim en hebben een fantastisch ruimtelijk uitzicht over de weilanden met daarbij de aandacht voor gasten die van de zon houden, maar er is ook voldoende plek voor de gasten die heerlijk in de schaduw willen genieten.

Alle plaatsen zijn voorzien van water en elektra (16A) voorziening. Ook voor campers zijn er verharde plaatsen met een geweldig uitzicht over de vijver.