navigatie overslaan

Amphora Beauty & Wellness

Kom even helemaal tot rust bij Amphora Beauty & Wellness. Alleen of samen tijdens een duobehandeling. Of kies voor één van de wellness dagarrangement.

Amphora Beauty & Wellness is een wellness center in een prachtige landelijke omgeving in Rijssen. Met een ruime professionele schoonheidssalon, twee behandelkamers, een Finse sauna en infraroodsauna, jacuzzi, zonnebank en relaxruimte met warmwaterbedden kun je heerlijk ontspannen.

Beauty

Bij Amphora Wellness kan je – naast wellness dagarrangementen – ook terecht voor behandelingen in de ruime schoonheidssalon.

Wie even een heerlijk momentje voor zichzelf wil zal het heerlijk vinden om plaats te nemen in de stoel van de schoonheidsspecialiste van Amphora Beauty & Wellness voor een manicure-, gezichts- of lichaamsbehandeling, hotstone massage, gellak nagels of lichaamspakking.

Wellness

Toe aan ontspanning? Boek dan een dagarrangement bij Amphora Wellness. In de professionele en moderne wellness center in de landelijk omgeving geniet je volop van alle luxe en privacy.

Je hebt exclusief de toegang tot alle faciliteiten, zoals sauna, jacuzzi, solarium en relaxruimte. Wij ontvangen je graag met een kop koffie of thee met lekkernijen, een uitstekende lunch, volop vers fruit en vruchtensap.

Groepen

Je maakt – met je eigen gezelschap tot 8 personen (afhankelijk van de gekozen behandelingen) – tijdens deze dag exclusief gebruik van ons wellness center en schoonheidssalon. Ook voor grotere groepen zijn er volop mogelijkheden.