navigatie overslaan
35 jaar Oudheidkamer

Open Dag Oudheidkamer Hoolt'n

Op zaterdag 17 september is iedereen van harte welkom bij zowel de Oudheidkamer aan de Dorpsstraat als bij de opslagruimte ’n Spieker aan de Kerkhofsweg.

+ 1 foto's

Naast de Oudheidkamer is de opslagruimte ’n Spieker aan de Kerkhofsweg, waar de Oudheidkamer een grote verzameling historische voorwerpen en materialen bewaard die door de jaren heen vergaard zijn, de hele dag toegankelijk.

Antiquair

Tijdens de Open Dag zal in ’n Spieker antiquair Mark Kuipers van Kuipers Kunst & Antiek uit Delden aanwezig zijn voor een kosteloze taxatie. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan ieder met een oud meubelstuk, geërfd serviesgoed of een op zolder teruggevonden schilderij bij de heer Kuipers terecht met de vraag of het hier gaat om ‘kunst of kitsch’.

Prijsvraag

Deze dag wordt tevens gevierd dat de Oudheidkamer 35 jaar bestaat. Om het 35-jarig jubileum te vieren organiseert de Oudheidkamer een prijsvraag met leuke prijzen, aangeboden door Holtense ondernemers. Het betreft 12 vragen die door iedereen, met hulp van derden of via boeken of internet, thuis te beantwoorden zijn.

Het antwoordformulier kan je tijdens de Open Dag inleveren bij de Oudheidkamer. De formulieren met de vragen zijn af te halen bij Oudheidkamer Hoolt’n en bij de sponsoren: drogist Wedda, bakker Nijkamp, restaurant Odessa, de Pannenkoekenbakker, Kloas in ’t Hof, bloemist Rosas, kapper Drent en slagerij Brands. Verder liggen ze bij de Coop, de AH, het Kulturhus aan de Smidsbelt en het Kulturhus in Dijkerhoek. Op het formulier staan tevens de prijzen die te winnen zijn en de wedstrijdvoorwaarden.

Wanneer

-