navigatie overslaan
Wandelarrangement

Happen & Stappen in Holten

Happen & Stappen is terug! Geniet van een culinaire wandeling over de Holterberg en door het prachtige coulisselandschap onder Holten.

Houd je van wandelen en een lekker hapje tussendoor? Maak een prachtige wandeling met je partner, vrienden of collega's en geniet onderweg van lekkere gerechten in de deelnemende restaurants die klaar zullen staan om je met hun gastvrijheid te verwelkomen.

Er is keuze uit een lange (13km) en korte (9km) wandelroute. Welke afstand je ook kiest: deze culinaire wandeling door Holten is altijd een goed idee. Je start met een kopje koffie of thee met gebak. Vervolgens wandel je een mooie route van restaurant naar restaurant. Op vertoon van vouchers kun je aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant.

Geef een wandelarrangement cadeau

Happen & Stappen cadeaubon
Happen & Stappen cadeaubon

Wil je Happen & Stappen in Holten cadeau geven? Koop dan een cadeaubon aan de infobalie van Tourist Info Kulturhus Holten. De gelukkige kan zelf bepalen wanneer er gewandeld wordt. Informeer naar de voorwaarden.

Restaurants Happen & Stappen

Het arrangement Happen & Stappen in Holten is in samenwerking met Nijkamp, 't Losse Hoes, Grandcafé De Biester en Tastoe en is te wandelen op woensdag tot en met zondag. Je kan het arrangement boeken aan de balie van Tourist Info Kulturhus Holten tijdens openingstijden.

Wanneer

28 apr - 20 okt 2023
  • elke woensdag: uur
  • elke donderdag: uur
  • elke vrijdag: uur
  • elke zaterdag: uur
  • elke zondag: uur

Prijzen

Deelnameprijs
€ 34,50