navigatie overslaan

Een gebied dat uitnodigt om op de fiets te springen? Rijssen-Holten is bij uitstek de beste plek voor je volgende fietstocht. Of fietsvakantie. Er liggen namelijk genoeg fietspaden om de meest prachtige tochten te fietsen.

Met wie fiets jij mee?

Leuke fietsevenementen

Jouw volgende fietstocht

Als fietsliefhebber kan je echt alle kanten op. Of je nu start in Rijssen of Holten: je bent altijd in no-time in de rustige natuur. Fiets bijvoorbeeld over de Sallandse Heuvelrug. Onderweg bewonder je de Canadese Begraafplaats en Natuurmuseum Holterberg en geniet je van prachtige vergezichten. Of ontdek het Twents Reggedal en fiets langs de meanderende Regge. Er is altijd wel een restaurant, terras of rustpunt dichtbij.

Fietsknooppunten

Kilometers trappen zonder je te vervelen. Dat is fietsen in Rijssen-Holten. Het uitgebreide fietsroutenetwerk geeft je de kans om de pareltjes uit de omgeving met eigen ogen te ontdekken. Je bepaalt zelf het aantal kilometers, het start- en eindpunt en wat je onderweg wil zien. Fiets van knooppunt naar knooppunt en geniet van de meest prachtige bossen, heide en weilanden en nog veel meer. Geen routekaart op zak? Koop deze eenvoudig bij een Tourist Info in de buurt.